Kettingwasstraat

Personenauto’s en kleine bestelbussen worden bij Schröder Carwash gewassen in een moderne kettingwasstraat. Uniek aan de service van Schröder Carwash is het voorwassen van auto’s. Hierbij wordt de auto ook op de moeilijke plekken gewassen. De sponningen van de deuren worden vooraf geborsteld evenals de plekken die de machine moeilijk kan bereiken. Het voorwassen heeft als voordeel dat er geen vuil meer op de auto zit waardoor de borstels in de wasstraat zandvrij blijven. Dit alles zorgt ervoor dat de auto helemaal schoon en glanzend de wasstraat verlaat.

Onze medewerkers geven u aanwijzingen over de wijze waarop u met uw auto de wasstraat kunt binnen rijden. Uw auto wordt automatisch op het juiste tempo door de kettingwasstraat geleid en gewassen, terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee.

WASPROGRAMMA’S

Openingstijden wasstraat

 • Icon-schroder-carwash-v1-01Icon-schroder-carwash-v1-01
  Maandag t/m vrijdag:
  08:30 – 18:00 uur
 • Icon-schroder-carwash-v1-01Icon-schroder-carwash-v1-01
  Zaterdag:
  08:00 – 18:00 uur
 • Icon-schroder-carwash-v1-01Icon-schroder-carwash-v1-01
  Zondag:
  10:00 – 14:00 uur
Ik wil een waspas aanvragen!
Inloggen waspashouders

HET IS BIJ ONS OOK MOGELIJK OM MET DE ONDERSTAANDE CARDS TE BETALEN:

"Versnelling in de vrij & automaat in de neutraal (N)"

Ons wasprogramma

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-01Icon-schroder-carwash-vooreiniging-011-02

Voorreinigingsstation

Het eerste portaal is de insproeiboog, hier wordt uw auto voorzien van een frisse laag schuim. Vlak na de insproeiboog wordt de bodem van uw auto gereinigd, zodat zand, zout en ander vuil uw auto niet langer aantast. De velgen en dorpels worden door horizontale borstels gereinigd.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-03Icon-schroder-carwash-vooreiniging-04

Hoofdwasstation

De twee rode textiel borstels zorgen dat uw auto geheel wordt geborsteld. De twee zijborstels zijn uitgevoerd met een gepatenteerd knik-systeem waardoor de lakbelasting minimaal is. Het borstelen van uw auto is noodzakelijk om het statische vuil van uw auto te verwijderen.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-05Icon-schroder-carwash-vooreiniging-06

Waxstation

Het waxstation bestaat uit een aantal portalen. Allereerst wordt er Polish Wax op de auto gespoten. De groene borstels poetsen de Polish Wax uit op de auto. Na de grondige poetsbeurt wordt de overtollige Polish Wax van uw auto gespoeld met osmose water voor een gegarandeerd vlekvrij resultaat.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-07Icon-schroder-carwash-vooreiniging-08

GlansProtector Gold

Als u gekozen heeft voor programma 1 wordt na het waxstation GlansProtector Gold op uw auto aangebracht. GlansProtector Gold is een lakverzegeling die ervoor zorgt dat vuil zich moeilijker aan uw auto hecht. Het voordeel ten opzichte van wax is dat GlansProtector Gold niet door uv-straling en regen wordt afgebroken en daardoor langer werkzaam is.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-09Icon-schroder-carwash-vooreiniging-10

Droogstation

Als laatst wordt uw auto droog geblazen en droog geborsteld met de blauwe borstels. Voor een extra mooi droogresultaat is het droogstation ook uitgerust met speciale textiel lappen die uw auto nazemen. Deze lappen nemen al het water dat eventueel op de auto is blijven liggen op, waardoor er een nog beter droogresultaat bereikt wordt.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-11Icon-schroder-carwash-vooreiniging-12

Stofzuigers

Wanneer het stoplicht op groen springt kunt u de wasstraat uitrijden. 8 krachtige stofzuigers staan voor u ter beschikking. Het stofzuigen bij Schröder Carwash is helemaal gratis, u hoeft dus nooit meer in een vieze auto te zitten. Op het terrein bevindt zich ook een mattenklopper, doekautomaat en enkele prullenbakken.

Bedrijfswagen wassen?

Heeft u een grote bestelwagen of rijdt u een bestelwagen met imperiaal, dan hebben wij de oplossing voor u. Wij wassen namelijk bestelbussen met een hoogte tot 3 meter, en met imperiaal. Ook 4×4’s en SUV’s die door afwijkende vormen niet door de kettingwasstraat kunnen, kunnen gewassen worden. Dit doen wij niet in de kettingwasstraat maar met een speciaal voor dit doel aangeschafte roll-over. De roll-over voor bedrijfswagens bevindt zich op hetzelfde terrein als de kettingwasstraat. Ook voor bedrijfswagens is onze voorwas standaard en gratis. Uw bedrijfswagen is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf!

Lees meer over onze bedrijfswagenswasstraat