TUBBERGEN – Afgelopen week hebben alle vrijwilligers (ongeveer 35) die Tafeltje Dekje bezorgen voor de Stichting Welzijn Tubbergen een gratis wasbeurt voor de auto aangeboden gekregen. Dit werd aangeboden door Hennie Schröder van Schröder Carwash in Tubbergen. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje rijden zes dagen per week om mensen uit de gemeente Tubbergen van een warme of diepvriesmaaltijd te voorzien. De inzet van deze vrijwilligers is zeer nodig, zeker in een tijd waarin in toenemende mate een beroep wordt gedaan op de eigen kracht van de burgers.

Stichting Welzijn Tubbergen dankt de vrijwilligers van Tafeltje Dekje voor hun inzet. Héél veel dank gaat eveneens uit naar Hennie Schröder. Ook hij spreekt met dit gebaar een blijk van waardering uit voor de vele uren vrijwillige inzet.
Tafeltje Dekje
In de gemeente Tubbergen wordt de maaltijdvoorziening voor senioren georganiseerd door Stichting Welzijn Tubbergen. Er kan gekozen worden uit diepvriesmaaltijden of warme maaltijden. Er is uitgebreide keuze uit maaltijden die worden bereid door Slagerij Hulshof of maaltijden van Apetito. De maaltijden worden zes dagen per week door de vrijwilligers van Stichting Welzijn Tubbergen bezorgd. Voor meer informatie of aanmelding kan contact worden opgenomen met Stichting Welzijn Tubbergen.