Woensdag 4 december j.l. hebben de vrijwillige bezorgers van Tafeltje Dekje gratis hun auto mogen wassen bij Schröder Carwash. Deze wasbeurt werd hen aangeboden door Hennie Schröder.

Op initiatief van Rietje Busscher, zelf bezorgster Tafeltje Dekje, en de fantastische samenwerking met Hennie Schröder konden de bezorgers met een schone auto hun routes weer rijden. De vrijwilligers voor Tafeltje Dekje rijden 6 dagen per week om de warme zelfgemaakte maaltijden van slagerij Hulshof te bezorgen bij de deelnemende mensen uit de Gemeente Tubbergen. Ook vriesverse maaltijden worden door ons geleverd.

Bent u zelf niet meer in staat om te koken en wilt u ook gebruik maken van Tafeltje Dekje dan kunt u contact opnemen met Slagerij Hulshof, tel. 0546-621295. Wilt u meer informatie over Tafeltje Dekje of lijkt het u ook leuk om als vrijwilliger actief te zijn voor b.v. tafeltje Dekje, neemt u dan contact op met onze seniorenadviseur/mantelzorgconsulent SWTD Nicolet Plegt-Koedijk, tel. 06-38275388 of per mail n.plegt@swtd.nl.

Hennie Schröder kon er helaas niet bij zijn toen ze een foto gingen maken maar de hond heeft Schröder Carwash goed vertegenwoordigd.