Wasboxen

Wij bieden u de mogelijkheid om in alle rust zelf uw auto te wassen in één van onze doe-het-zelf wasboxen. Onze 4 wasboxen zijn 24 uur per dag geopend en bieden u maar liefst zeven verschillende opties om uw auto grondig schoon te maken.

Muntinworp:

De benodigde attributen in de doe-het-zelf wasboxen worden geactiveerd na het inwerpen van munten in de daarvoor bestemde automaat. Deze automaat accepteert de volgende munten: € 0,50 – € 1,00 – € 2,00

Tevens bestaat de mogelijkheid om 24 uur per dag geldbiljetten bij onze wisselautomaat om te wisselen voor wasmunten. Deze wisselautomaat bevindt zich tussen wasbox 3 en 4. Een wasmunt heeft een waarde van €1,- . U kunt €5,- of  €10,- of  €20,- inwisselen en daarvoor ontvangt u dan het volgende aantal wasmunten:

  • €5 > 5 wasmunten
  • €10 > 11 wasmunten (1 munt bonus)
  • €20 > 23 wasmunten (3 munten bonus)

Let wel: De automaat wisselt niet!

Openingstijden wasboxen

  • Icon-schroder-carwash-v1-01Icon-schroder-carwash-v1-01
    gehele week geopend, 24 uur per dag
Poster_wasboxen_A4-Stappenplan-3

Ons wasprogramma

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-01Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-01

Wasboxen

Wij bieden u de mogelijkheid om in alle rust zelf uw auto te wassen in één van onze doe-het-zelf wasboxen. Onze 4  wasboxen zijn 24 uur per dag geopend en bieden 7 verschillende functies om uw auto grondig schoon te maken.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-011-02Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-03

Velgenreiniger

De eerste functie is het inspuiten van uw velgen met velgenreiniger. Het is belangrijk om de  velgen goed in te spuiten, hierdoor zal het vuil makkelijker van de velg loslaten. Tip: zorg dat u de velg rondom goed inspuit, spuit het vervolgens direct af met programma 5 spoelen.

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-04Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-05

Schuimlans

Met de schuimlans kunt u de rest van de auto inspuiten. Hierbij is het van belang om goed de onderkant in te spuiten. In de zomermaanden is het daarnaast belangrijk de voorkant in te spuiten om vliegen te verwijderen. Tijdens de wintermaanden verplaatst het vuil zich naar de achterkant van uw auto.

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-06Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-07

Hogedruk wassen

De derde stap is het ‘hogedruk wassen’ van de auto. Uit de hogedrukspuit komt water met zeep. Dit zorgt ervoor dat het vuil sneller van de auto verdwijnt. Tip: tijdens het inspuiten de wielen een halve slag draaien zodat de onderkant van de velgen, waar vaak nog vuilresten zitten, beter zichtbaar wordt.

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-08schuim-borstelen-schroder-carwash

Schuim borstelen

Na het hogedruk wassen kunt u de auto behandelen met de functie ‘schuim borstelen’. Uit de borstel komt schuim. Het is belangrijk om de hele auto te borstelen. Borstelen is van belang om het statische vuil van uw auto te verwijderen.

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-10Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-07

Spoelen

Na het borstelen kunt u de zeep van de auto afspoelen.

Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-12Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-11

Wax

Wanneer alle zeepresten van de auto zijn verwijdert, kunt u er wax opspuiten. Een waxlaag is de ultieme bescherming voor de lak. Zure regen, vast zittende insecten en vogelpoep hechten zich dan minder makkelijk.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-12Icon-schroder-carwash-bedrijfsauto-07

Vlekvrij afspoelen

Door gebruik te maken van de functie ‘vlekvrij afspoelen’ garanderen wij een vlekvrij resultaat. Dit is te danken aan het feit dat er wordt gespoeld met osmosewater. Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die normaliter in leidingwater aanwezig zijn.

Icon-schroder-carwash-vooreiniging-13Icon-schroder-carwash-vooreiniging-13

Stop

Met deze functie stoppen alle vorige beschreven functies.
Let op, de tijd loopt door.