Een auto wassen, je moet het maar kunnen. Toen Alphons Weierink afgelopen zondag bij ons in de wasbox langskwam, maakte hij voor het eerst kennis met osmose water dat zorgt voor een vlekvrij resultaat na elke wasbeurt.

“En dan denk je met een kleine zestig jaar ervaring onderhand wel hoe je een auto moet wassen. Nou, mooi niet dus.” Dat werd Alphons duidelijk toen hij op zijn vertrouwde adres in één van de wasboxen zijn auto stond te wassen. Terwijl Alphons de auto droog stond de wrijven kwam Hennie aangelopen. Vriendelijk verteld Hennie dat wat Alphons staat te doen niet goed was. “Ik laat het je zien”.

Heel secuur spuit Hennie tussen de sponningen, kieren en andere plekjes met osmose water (vlekvrij water). En zegt: “Zet de auto daar maar neer, in de zon, dan zul je zien hoe hij opdroogt”. Zo gezegd zo gedaan, Alphons laat zich graag verrassen en overtuigen en parkeert zijn bolide pal in de zon. In afwachting van de zon dat zijn werk doet, trakteert Hennie op een ijsje.

Hierop volgde het moment van de waarheid. De auto is volledig opgedroogd en glanst in de felle zon. En wat blijkt: geen spoortje van water, wasmiddel of kalk op de lak en de ruiten. De auto is brandschoon. Waarop de ervaringsdeskundige glimlacht en zwaait: “Mooie zondag!”.

Bij Schröder Carwash adviseren en ondersteunen wij u graag voor een vlekvrij resultaat.